Siirry sisältöön

Evästeasetukset

Käytämme evästeitä varmistaaksemme sivuston perustoiminnot ja parantaaksemme sen käyttökokemusta. Voit määrittää sallimiesi evästeiden käytön ja muokata näitä asetuksia milloin tahansa.

Välttämättömät

Mieltymykset

Analytiikka ja tilastot

Markkinointi

Muutokset kohteessa "Monipuolisempi kouluruoka – uusia ruokalajeja menuun #4246"

Profiilikuva: Nimetön osallistuja Nimetön osallistuja

Idean kuvaus ja perustelut (Suomi)

  • Kouluruokailun menulle uusia ruokia – monipuolisuutta ja makuelämyksiä oppilaille
  • Kouluruokailu on tärkeä osa oppilaiden hyvinvointia ja oppimiskykyä. Terveellinen ja monipuolisempi ruoka tukee keskittymistä. Tämän vuoksi kouluruokailun monipuolisuden kehittäminen on tärkeää, ja sen keskiössä ovat paitsi ravitsemukselliset suositukset, myös oppilaiden toiveet ja mieltymykset.
  • -Tällä idealla olisi parempi ruokahalu, sillä oppilaat haluaisivat syödä enemmän kokeillakseen uusia ruokia ja makuja, joita ei yleensä koulun ruokaloissa tarjota. Erilaiset pastat, kansainväliset maut ja uudenlaiset yhdistelmät piristävät koulupäivää ja lisäävät ruokailun houkuttelevuutta. Tavoitteena on, että joka päivä olisi tarjolla täysin erilaisia makuelämyksiä, jotka innostavat oppilaita syömään monipuolisesti.
  • +Tällä idealla olisi parempi ruokahalu, sillä oppilaat haluaisivat syödä enemmän kokeillakseen uusia ruokia ja makuja, joita ei yleensä koulun ruokaloissa tarjota. Erilaiset pastat, kansainväliset maut ja uudenlaiset yhdistelmät piristävät koulupäivää ja lisäävät ruokailun houkuttelevuutta. Tavoitteena on, että tarjolla olisi mahdollisimman erilaisia makuelämyksiä, jotka innostavat oppilaita syömään monipuolisesti.
  • Uusilla ruokaehdotuksilla pyrittäisiin vastaamaan oppilaiden monipuolisiin makutottumuksiin ja ruokavalioihin, mutta myös tarjoamaan tuttuja ja uusia kansainvälisiä ruokia. Esimerkiksi pastaruoat, kuten carbonara tai thaimaalainen kookoscurry, ovat mainioita esimerkkejä ruuista, joita voisi ottaa osaksi koulun ruokalistaa.
  • Näin kouluruokailusta tehdään sekä ravitsemuksellisesti laadukasta että houkuttelevaa. Oppilaat kokevat ruokailun mieluisammaksi, mikä vähentää hävikkiä ja lisää ruokailun onnistumista.

Vahvista

Kirjaudu sisään