Ravintolapäivä -tapahtuma kolmesti vuodessa Hyrylän torilla
Toteutuspaikka: Hyrylän tori
Ajankohta: Kevät-syksy 2020
Toteutus: Järjestetään Ravintolapäivä -tapahtuma kolme kertaa vuodessa nykyisen kahden kerran sijaan Hyrylän torilla. Ajankohdat voisivat olla esimerkiksi toukokuussa, heinäkuussa Tuusula-viikolla ja syyskuussa. Budjetti 4 500 € riittäisi markkinointiin, viestintään ja järjestelykustannuksiin. Toteutuessaan projekti lisäisi yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja hyvinvointia.
Kokonaisbudjetti: 4 500 €
Lisätiedot: Katja Repo, yhteisömanageri, 040-314 3048, katja.repo@tuusula.fi
Kerro ja seuraa projektia myös sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #osbu2020 ja #ravintolapäivä
Elävämpi ja mukavampi Hyrylä #804
Ravintolapäivä -tapahtuma useammin #448
Ravintolapäivä -tapahtuma kolmesti vuodessa Hyrylän torilla
Jaa