Ruoan kautta kestävä kehitys : Markkinat ja Farmdining - illallinen #1038
Paikallisten tuottajien, käsityöläisten ja yhdistysten toritapahtuma. Sen yhteydessä Farmdining -illallinen Lassilan tilalla ja mahdollisuus tutustua paikalliseen monimuotoiseen ruuan tuotantoon. Illalliselle ovat tervetulleita kaikki tuusulalaiset paikallisesta ruuantuotannosta kiinnostuneet.
Idean hyödyt: Ihmisen kestävälle hyvinvoinnille on olennaista olla kosketuksissa oman ruuan alkuperään. Monet ihmiset ovat etääntyneet tästä, mutta toisaalta hyvin monet kaipaavat läheisempää yhteyttä luontoon ja ruuan tuotantoon. Tuusulassa voimme tarjota mahdollisuutta päästä kosketuksiin maan ja ravinnon lähteen kanssa ihan lähellä ihmisiä.
Yhteistyökumppanit: Martat, paikalliset luomuviljelijät, paikalliset poliittiset yhdistykset, 4H-yhdistys
Hinta-arvio: 2000 - 3000 Eur riippuen osallistujamäärästä illalliselle. Kulut: ruuan valmistus ja tarjoilu, teltta, mahdollisesti lämmittimet.
Jaa