Osallistuva budjetointi 2020
Osallistuvassa budjetoinnissa asukkaat päättävät yhteisten varojen käytöstä.
Ruoan kautta kestävä kehitys : Markkinat ja Farmdining - illallinen #1049
Paikallisten tuottajien, käsityöläisten ja yhdistysten toritapahtuma. Sen yhteydessä Farmdining -illallinen Lassilan tilalla ja mahdollisuus tutustua paikalliseen monimuotoiseen ruuan tuotantoon. Illalliselle ovat tervetulleita kaikki tuusulalaiset paikallisesta ruuantuotannosta kiinnostuneet.
Idean hyödyt: Ihmisen kestävälle hyvinvoinnille on olennaista olla kosketuksissa oman ruuan alkuperään. Monet ihmiset ovat etääntyneet tästä, mutta toisaalta hyvin monet kaipaavat läheisempää yhteyttä luontoon ja ruuan tuotantoon. Tuusulassa voimme tarjota mahdollisuutta päästä kosketuksiin maan ja ravinnon lähteen kanssa ihan lähellä ihmisiä.
Yhteistyökumppanit: Martat, paikalliset luomuviljelijät, paikalliset poliittiset yhdistykset, 4H-yhdistys
Hinta-arvio: 2000 - 3000 Eur riippuen osallistujamäärästä illalliselle. Kulut: ruuan valmistus ja tarjoilu, teltta, mahdollisesti lämmittimet.
Idean jätti Osuuskunta Oma maa
Tämä idea on edennyt jatkoon. Vastaus:
Kiitos ideasta! Tuusulan tavoitteena on edistää kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan sekä mahdollistaa asukkaiden omaehtoista tekemistä. Monen toimijan yhdessä järjestämä tapahtuma ilahduttaisi varmasti monia ihmisiä. Alueelliset kehittämisverkostot voisivat olla toimijoina. Idea etenee jatkojalostukseen. Tervetuloa suunnittelemaan toteutusta jatkokehittämisen pajoihin (ke 11.12. Hyrylä, ti 7.1. Jokela, to 9.1. Kellokoski, ti 14.1. Riihikallio ja to 16.1. Lahela), lisätiedot: https://tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI/page/5dc92718595a212ed6da14d9
Idea sisältyy seuraaviin äänestettäviin ehdotuksiin:
Ilmoita asiatonta sisältöä
Onko tämä sisältö epäasiallista?
0 kommenttia
Lisää oma kommenttisi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun kommentoidaksesi.
Ladataan kommentteja ...